Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
CPU Usage not shown Newest VEP 6.0.16178
Last post Mon, Oct 02 2017 by Paul, 8 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Aug 14 2017 08:17
by nostaller
Joined on Sat, Oct 03 2009, Posts 34

Hi,

Its on WIn 10 64bit: In the lower righr corner CPU Usage Always Shows 0,0% with this newest update. Anyone else having this behaviour ? 

 

THanks, lokotus

Posted on Mon, Aug 14 2017 13:01
by Home Studio 87
Joined on Thu, Apr 09 2009, Posts 33

yes same here

Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 3x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 12 / VEP7 / Console 1 / CMC Controllers / iPad Lemur & Metagrid... /
Posted on Mon, Aug 14 2017 19:57
by DaveDrewry
Joined on Sat, Oct 18 2003, Posts 44

+1 on the CPU / System %

The relelase notes also indicate that MIR should recognise Natural Horns but doesn't work for me (using VEP/MIR in standalone mode) with latest update applied... other Historic Winds instruments OK per earlier updates

Windows 11, i9-12900H, 32Gb DDR5 RAM, 2+8Tb m.2 NVMe SSD, RME Digiface USB, Dorico Pro 4, Cubase Pro 12, Sibelius 7, MIR Pro, VE Pro 7, VI Pro 2, Vienna Suite Pro, Various VSL libraries
Posted on Tue, Aug 15 2017 21:05
by nostaller
Joined on Sat, Oct 03 2009, Posts 34

can´t check the horns thing, don´t have it - its best to write a separate thread about it. @ VSL Support, Please check this CPU behaviour and fix it... Thanks 

Posted on Wed, Aug 16 2017 08:13
by andi
Joined on Wed, Feb 18 2004, Vienna, Posts 3513

Hello!

We can reproduce the problem and will try to fix it for the next update. Sorry for the inconvinience that this may have caused.

Best regards,
Andi

Andreas Olszewski
Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Sep 23 2017 16:46
by Dezzo
Joined on Fri, Aug 25 2006, Hamburg/ Germany, Posts 41

Same here, constant value of 0.0 no matter what is being loaded into the VEP Pro Server(64bit).

My System: Win7 Pro, Corei7 3.30 GHz, 64GB Ram, AMD Radeon RX460 Triple Monitor Setup,

Vienna Pro 6.0.16178

Make the VSL Swing
Posted on Mon, Oct 02 2017 15:02
by Synetos
Joined on Mon, Jun 22 2015, USA, Posts 120

FYI - Still not working after 6.0.16419 update 

Nuendo 11, Waves SoundGrid

DAW:i7 10700K/64gb VEP:i9 7980XE OC at 3.6ghz/128gb

Waves eMotion LV1/64 - Digigrid IOX's - Waves Soundgrid Extreme Server
Posted on Mon, Oct 02 2017 15:19
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13299

Hi, 

True, this fix didn't make it in the latest version, sorry about that. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.