Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Problems with VI-SE and Logic Pro 8 and MIDI
Last post Wed, Oct 10 2007 by DG, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Oct 10 2007 07:38
by Dambo
Joined on Wed, Oct 03 2007, Posts 1
Hi!

when i open a new V-instrument in Logic and load a new instrument into RAM, i can play it with my MIDI-Masterkeyboard. But after a few Minutes vsl suddenly does not react any longer to Midi, until i start the Plugin again and load the Instruments again. I also canĀ“t see any motion on the vsl-piano-template until i restart the plugin.

MIDI works in Logic, i can see incoming MIDI-instructions in the transport-window.

next Question: how can i switch between articulations without Controller-Wheels on my Keyboard? there is no other way, than i switch it with manually with my Mouse.

Can anyone help me?

Thanks

R.


MacBook CoreDuo 2GHZ, 2GB Ram OSX 10.4.10, Logic Pro 8
Posted on Wed, Oct 10 2007 08:32
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

I can't help you with your Logic/Mac problem as I don't use them.


However, to switch articulations you can use whatever MIDI control you like. Keyswitch is my choice, and it is most easily set up using learn. I suggest you watch the videos, as most things will be clear then.


DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.