Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Sun, Jan 31 2010 02:25
by Rob Elliott
Joined on Sun, Feb 02 2003, Salt Lake City, UT, Posts 1656

I tried the update a few days ago and had midi issues after the update.  I'd like to try again.  Perhaps use the 'uninstaller' utility in the VEPRO folder in 'Programs' and NOT the Windows 'add/remove' programs?

Thanks for your advice on this.

Rob

what would you attempt to do if you knew you could not fail?
Posted on Sun, Jan 31 2010 09:16
by cm
Joined on Fri, Dec 20 2002, vienna, Posts 9117

both are calling the same procedure ... usually on windows the add/remove program method is the prefered one.

christian

and remember: a CRAY is the only computer that runs an endless loop in just four hours ...
Posted on Sun, Jan 31 2010 15:31
by Rob Elliott
Joined on Sun, Feb 02 2003, Salt Lake City, UT, Posts 1656

Thanks Christian - very helpful.   I'll use W7's utility.

what would you attempt to do if you knew you could not fail?
Posted on Sun, Jan 31 2010 16:19
by Rob Elliott
Joined on Sun, Feb 02 2003, Salt Lake City, UT, Posts 1656

Christian - used W utility - uninstalled - rebooted - installed 4881 - rebooted - alas NO midi to VEPRO - 'ONLY'.   Can play Kontakt, other vsti's.

This is very frustrating.  Unless I hear back from you soon I'll have to go back AGAIN to the last build.

(system is W7 - 64 bits)

what would you attempt to do if you knew you could not fail?
Posted on Sun, Jan 31 2010 16:24
by Rob Elliott
Joined on Sun, Feb 02 2003, Salt Lake City, UT, Posts 1656

Christian - just noticed a NEW feautre in 'preferences' - clicked on midi device and now all is good.   BUT it did say that feature was 'experimental' and that not preferred??   All I know is midi now routes all the way through. :)

what would you attempt to do if you knew you could not fail?
Posted on Sun, Jan 31 2010 16:39
by Rob Elliott
Joined on Sun, Feb 02 2003, Salt Lake City, UT, Posts 1656

Spoke too soon.   New preferences on midi causes 'omni' mode for my midi (plays all other channels.)  Dissappointing experience - rolling back to last build.

what would you attempt to do if you knew you could not fail?
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.