Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEP Being weird?
Last post Thu, May 13 2010 by A_Haider, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Thu, Apr 15 2010 10:28
by A_Haider
Joined on Tue, Jun 09 2009, London, Posts 6
My VE Pro has not worked properly in the past and does not open when told to by Cubase SL (3.1.1). I updated to the latest build this morning and it did work and open properly, but once I closed the computer down and tried to bring it up again, it does not work anymore.

Any ideas what could be causing VE Pro not to open up again?



Computer:
Carillon Dual Core 3.2 GHz Audio PC
3 GB RAM w/ 3GB switch enabled
Posted on Thu, Apr 15 2010 11:20
by Maya
Joined on Tue, Nov 25 2003, Vienna/Europe, Posts 841

What exactly does not work? Please elaborate.

/Regards,

Maya

/Maya - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, May 13 2010 22:36
by A_Haider
Joined on Tue, Jun 09 2009, London, Posts 6
Hi Maya

VE Pro does not work anymore.

Simplified, if I try and load VE Pro as a VST instrument, it crashes Cubase. However, it has worked before perfectly with Cubase (only the first time after upgrading to the latest build) and works perfectly as a standalone host.

Amour
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.