Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VE Pro: Change Track Colors = Crash
Last post Tue, Mar 08 2011 by pringlestar, 8 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Mar 05 2011 06:54
by pringlestar
Joined on Sun, Mar 02 2008, SoCal, Posts 29

Has anyone else encountered this issue: when attempting to change track colors in VE Pro, it crashes the program.  It seems to happen every time.  Sometimes it will let me do one or two before crashing.  I am using the 64bit server, with only one instance open.  And I also tried creating an instance of 16 VI Pro tracks with no instrument samples loaded and it still crashed, although promisingly, I made it all the way to channel 12.

Posted on Sat, Mar 05 2011 22:34
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11306

Hello pringlestar,

please tell us a bit more about your OS, your computer and the used version of VE PRO, so that we can try to replicate this behaviour here!

Thanks,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Mar 06 2011 01:43
by andyjh
Joined on Wed, Dec 15 2010, Posts 600

 The only odd behaviour I have found with changing colours is that if you select Black, then the text goes black as well in the "Effects" and "Sends" box, so you cannot read the text, although the channel strip name is OK.

Never crashes though.

Posted on Sun, Mar 06 2011 19:15
by V_ad_im
Joined on Fri, Feb 25 2011, Posts 118
Yes, I have crash too, when change color (not each time)
Posted on Sun, Mar 06 2011 20:09
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11306

Hi everbody,

please give us some pointers here! More information on your OS, sequencer and used VE PRO version would help a lot.

We haven´t had any crashes here, and it would save us a lot of time to get this information from you, so that we can reproduce this behaviour here.

Thanks,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, Mar 07 2011 10:01
by V_ad_im
Joined on Fri, Feb 25 2011, Posts 118
Mac Book as slave, http://www.everymac.com/...-13-mid-2007-specs.html, 3gb ram, OsX 10.6.6, SSD 128 gb Kingston inside, EWQLSO Pro XP Brass and Woodwinds on this drive. 1Gbit connection by one ethernet cord.

NI Kontakt4.2.2 inside VEPRO OSX 4.1.7644, Cubase6 on main computer.


I am select 3 channels at once in mixer view of VEPRO and change color by using color pencils tab - sometimes crash accured
Posted on Mon, Mar 07 2011 10:05
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11306

Hi V_ad_im,

Thanks for the details. Please send a crash report to

Thanks,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Mar 08 2011 09:18
by pringlestar
Joined on Sun, Mar 02 2008, SoCal, Posts 29

MIDI computer running VE Pro: Mac OSX 10.6.6, 2x2.8 Quad-Core intel Xeon (Jan 2008) 12BG Ram.  This was not connected to the main computer when I was doing this.

It sometimes happens when I have only empty instrument instances with no samples loaded.  I did manage to change track colors, changing and then saving, but it crashed several times in the interim.

Crash report has been sent.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.