Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
No Instance showed
Last post Sat, Jun 08 2019 by musign, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Jun 04 2019 08:18
by musign
Joined on Mon, Jul 06 2015, Posts 7

Hi,

After the recent updates, nothing, even no IP address is showed up from the 2nd instance in VEP6. I mean, it's working properly for the 1st instance, no matter what it is. But when I'm trying to connect another instance for the other track, nothing showed up. 

I've been using Logic 10.4.4 in a single computer system and not using anti-virus software. Re-installed VEP but nothing changed.

What shall I do?

Posted on Tue, Jun 04 2019 09:07
by bbelius
Joined on Sat, Mar 14 2015, Posts 544

Hi,

until you find a solution, here is a workaround so you can continue working with VEP:
Enter the connection details manually. For IP-address enter 127.0.0.1, in instance name enter the name of the instance you want to connect, then press connect. Now it should be connected.

Best, Ben

Ben
Technical Support - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Jun 04 2019 09:54
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11371

Hi musign, 

Sorry to hear about these troubles. 

Which OS are you working on, and which version of VE PRO are you using exactly?
Any other third party "helpers" like "Little Snitch" installed?

Best, 

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Jun 08 2019 04:36
by musign
Joined on Mon, Jul 06 2015, Posts 7

Originally Posted by: bbelius Go to Quoted Post

Enter the connection details manually. For IP-address enter 127.0.0.1, in instance name enter the name of the instance you want to connect, then press connect. Now it should be connected.

Thank you Ben :)

It sounds good. I'll try it.

Posted on Sat, Jun 08 2019 04:40
by musign
Joined on Mon, Jul 06 2015, Posts 7

Originally Posted by: Paul Go to Quoted Post

Which OS are you working on, and which version of VE PRO are you using exactly?

Any other third party "helpers" like "Little Snitch" installed?

Hi, Paul,

I'm using Mac OS Sierra with VEP 6 and no 3rd party helpers installed I guess. 

Now I'm trying to uninstall and re-install other utility softwares in my computer to figure out which conflicts with VEP.

Thanks

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.