Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEP7 + Big Sur + Kontakt GUIs (RESOLVED)
Last post Mon, Jun 21 2021 by civilization 3, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Jun 14 2021 15:35
by storyteller
Joined on Thu, Feb 09 2017, Posts 1

The original post is below. The GUI issue had to do with a plugin being loaded in VEP without an active connection to the instance from the DAW, the GUIs of various plugins either (1) do not work or (2) do not load correctly.  Just make sure you have an active connection to the instance to be able to interact with the plugin.

Original post:  A number of Kontakt 6 instrument GUIs do not seem to function correctly or look right inside of VEPro7.  Is this a Big Sur issue, or is it a known VEP issue?  It seems to affect various vendors differently. Haven't tested if they function correctly with CC commands and such yet, but the GUIs seem all over the place. Some are missing images, some not allowing the user to interact with them, etc.

Posted on Mon, Jun 21 2021 20:23
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1807

this is true per se, on either platform, any version

MacBook Pro 16,1: 2.3 GHz 8-core i9
64GB 2667MHz DDR4
OSX 10.15.7
VE Pro 7.1056, Cubase Pro 11.0.0
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.