Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Low Output Signal
Last post Fri, Feb 23 2007 by mischamouse, 1 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Feb 23 2007 17:41
by mischamouse
Joined on Mon, Oct 31 2005, Posts 38
Hi

I have a hammerfall HDSP 9652 running the latest drivers and Gigastudio 3, (latest version) and I have noticed that when I load a single sample my output signal is below -15db when attenuation in gigastudio configuration is set to 0, midi volume is 90 and fader is on default -6. This seems low to me. When I put midi volume on 127 and put the fader up to -2 signal is -3db.

When a put a wav file into cubase SX3 and play it back through the card levels all seem ok so I don't think the problem is with the card.

Is this normal?
Are there any settings in Gigastudio that I need to change?

Since I am fairly new to Opus 1 and Gigastudio I'm not sure if I have set everything up correctly and the manual isn't the easiest?

Any gigastudio tutors in the London area?

Can someone advise also when converting scores from Sibelius am I best using the mod wheel samples and editing the Sibelius score with modwheel control numbers before exporting into Cubase. Any ideas would be great as I'm trying to convert a number of scores from the Sibelius player to Gigastudio.

Many thanks
Tags: HowTo
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.