Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Missing Matrices and Universal Mode Settings
Last post Mon, Dec 03 2007 by Ken Elias, 9 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Sep 18 2007 16:26
by chumley
Joined on Wed, Aug 15 2007, New York, Posts 51
Hello,

I recently purchased the Symphonic Cube.

I am storing all of my VI samples on an external Lacie Terabyte Hard Drive. While recently using the VI library I opened a project and all of my levels of matrices were gone. I only have some of the level 1 matrices. I no longer seem to have the universal performance option either. I have dumped everything and have done a complete re-installation and upgrade of the VI software as well as the sample libraries. I have also downloaded the most current Syncrosoft license (v. 5.2.20.1). None of this seems to have worked in correcting the problem. I have been on the user forums etc. and have tried everything that I've seen suggested including rescanning and reloading folders into the Directory Manager as well as some of the steps listed above.

Have I missed a step in part of my registration process, maybe with the performance tool? I don't know. Can someone please double check my registration info on your end and see if you can help me understand why this might just all of a sudden start happening and what I can do to fix it?

I have a:

Machine Name: Power Mac G5 Quad
Machine Model: PowerMac11,2
CPU Type: PowerPC G5 (1.1)
Number Of CPUs: 4
CPU Speed: 2.5 GHz
L2 Cache (per CPU): 1 MB
Memory: 16 GB
Bus Speed: 1.25 GHz
Boot ROM Version: 5.2.7f1




Thanks,

Best regards


Chad
Posted on Tue, Sep 18 2007 16:47
by herb
Joined on Mon, Aug 05 2002, Posts 4620

Hi Chumley,

it seems that you have registered only  Standard Edition content and no Extended content.

All Extended Edition Patches, Matrices, Presets, dissappear when all your 180 demostarts for extended content have been used on your key.

best

Herb

Posted on Tue, Sep 18 2007 16:52
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12121

Hi Chad, 

and welcome!

I assume that you have registered the Standard Libraries of the Symphonic Cube only, and now that your Demo Code on the Vienna Key doesn´t grant you access to the Extended Libraries of your collections, only Level 1 presets, matrices and patches are showing up.

I will look into your registration info, as soon as I know under which name you registered.

Please send an email with your information to document.write( '<'+'a'+' '+'h'+'r'+'e'+'f'+'='+'"'+'&'+'#'+'1'+'0'+'9'+';'+'&'+'#'+'9'+'7'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'5'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'8'+';'+ '&'+'#'+'1'+'1'+'6'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'1'+';'+'&'+'#'+'5'+'8'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'1'+';'+ '&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'3'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'4'+'8'+';'+'&'+'#'+ '3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'4'+'8'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'7'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+ ';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'2'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+ '#'+'5'+'2'+';'+'&'+'#'+'4'+'8'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+ '5'+';'+'&'+'#'+'5'+'1'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'6'+'7'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'0'+';'+ '&'+'#'+'6'+'9'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'5'+'1'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+ '7'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'0'+';'+'&'+'#'+'6'+'9'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'4'+'9'+ ';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'2'+';'+'"'+'>'+'&'+'#'+'1'+'1'+'5'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'7'+';'+'&'+'#'+ '1'+'1'+'2'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'2'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'1'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'4'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'6'+';'+'&'+'#'+'6'+'4'+ ';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'8'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'5'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'8'+';'+'&'+'#'+'4'+'6'+';'+'&'+'#'+'9'+'9'+';'+'&'+'#'+'1'+ '1'+'1'+';'+'&'+'#'+'4'+'6'+';'+'&'+'#'+'9'+'7'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'6'+';'+'<'+'/'+'a'+'>'); ">

Best,

Paul
 

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Sep 18 2007 16:53
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12121

 And once again, Herb has been faster...

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Sep 18 2007 18:08
by chumley
Joined on Wed, Aug 15 2007, New York, Posts 51
Hi Herb,

Thanks to both you and Paul for your replies. Do I own the extended content by purchasing the symphonic cube and have not registered properly or is the extended content something I need to purchase in addition to the Symphonic Cube?

Thanks Again,

Chad
Posted on Tue, Sep 18 2007 19:40
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12121

Hi Chad,

 as I see it, you probably purchased the Standard Libraries of the Symphonic Cube (you would have received pdf-certificates for the Extended Libraries otherwise).

Best,

Paul 

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Sep 19 2007 02:13
by chumley
Joined on Wed, Aug 15 2007, New York, Posts 51
Hey Paul,

Thanks. That is exactly the case and I have solved it by purchasing the extended libraries.

Thanks for the input

Chad
Posted on Mon, Dec 03 2007 21:50
by Ken Elias
Joined on Sat, Oct 14 2006, Three Rivers, CA, Posts 25

Hi, all:

I just upgraded to VI Special Edition from Horizon Opus1&2, and can't find the Universal Matrices or Modes at all.  I did the install in two steps as I didn't have the activation code at first for the Extended Libraries. Is it possible that is the problem?  I went through a complete reinstallation of all the sample files from the DVDs thinking that on the first pass the Extended were not copied, but that didn't seem to help.

On the opening screen of the Standalone app the licenses on the left are showing that I have the Solo Strings - Viola L2 (etc), but on the right where the Matrices are listed I can't find anything that looks like the perf_universal as shown in the Tutorial video on U-mode.

I also tried adding every folder I could think of and rescanning from the Directory Manager, but that also didn't help.

Anyone have some more ideas for me to try?

Thanks in advance.. Ken Elias

Posted on Mon, Dec 03 2007 22:27
by Ken Elias
Joined on Sat, Oct 14 2006, Three Rivers, CA, Posts 25

Oops!  I just spoke with the local distributor, so now I understand that the Universal Mode Matrices are not included in Special Edition.. Well, even without it, this is SO powerful, and much easier than the struggle I was having with GigaStudio, I'm quite happy! Geeked

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.