Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
RME Fireface 800 Giving Massive Problems
Last post Thu, Sep 25 2008 by vibrato, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Sep 24 2008 13:32
by MNovy
Joined on Wed, Sep 17 2008, Posts 32

Hi,

since Cubase does not support XP 64, I guess there is maybe a compatibility problem.

I have almost same setup like you but WinXP 32 and no problems so far.

I cannot imagine that problem arises from RME itself, since their drivers are very clean.

Especially if you are using Win 64 drivers for RME and have running Cubase with 32 bit mode.

Seems to be screwed at this point.

Maybe you should try XP 32 bit on a second partition for testing purposes and RME 32bit drivers.

EDIT: Be sure not to use 32 Bit drivers on XP 64. This does NOT WORK!.

Regards,

Mike

www.das-digitale-orchester.de

Posted on Thu, Sep 25 2008 00:22
by Ben Johnson
Joined on Tue, Dec 23 2003, Chicago, Illinois, Posts 126

 I have a FF800 and basically the same PC hardware.

I've been using Reaper (the best DAW out there, IMO) and I have ZERO problems to report! Big Smile

Posted on Thu, Sep 25 2008 08:04
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

There is no problem with Cubase 32bit and XP64, so you can rule that out of the equation.


Other than that, I can't help I'm afraid.



DG
Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.