Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Vienna Instrument and PLAY - bad combination
Last post Thu, Jan 28 2010 by Paul, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Jan 22 2010 21:03
by The Minstrel
Joined on Fri, Oct 16 2009, Sweden, Posts 94
Greetings,

I've got a problem with PLAY, used together with Vienna Instrument in Cubase 5.1.1 x64/Win 7. If an instance of VI is loaded and no previous instances of PLAY is, upon loading PLAY, the interface in PLAY is unclickable. If PLAY is loaded before any instance of VI, PLAY works fine, at least most of the time. While I do think that the culprit here is PLAY, and I've contacted the support at Soundsonline, I was wondering if anyone else has the same experience? Any other solutions than to load PLAY before any instances of VI? As many of my projects have 20+ instances of VI loaded, I rather not go through all the hazzle of unloading every instance of VI, loading PLAY, reloading VI and reconnecting every MIDI-channel to the proper VI-instance.
Posted on Sun, Jan 24 2010 14:26
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12049

Hi,

are you using the latest version of VE PRO? It´s always great to include this information, so that we know how to reproduce the situation.

Best,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Jan 24 2010 23:54
by The Minstrel
Joined on Fri, Oct 16 2009, Sweden, Posts 94
Hi,

I am not an owner of VE PRO. :) The bug described above will not manifest if I load my VSL-instruments through Vienna Ensemble though.

Best regards
Niklas

Posted on Wed, Jan 27 2010 18:56
by oliva
Joined on Fri, Jun 30 2006, Posts 19

Hello there... I seem to have experienced equal problems and with me PLAY is unloadable in my VE Pro (ver. 4.0.4416), too. Either VE crashes or the PLAY Interface is showing faders and knobs only and nothing is working.... (latest PLAY version btw.)

Posted on Thu, Jan 28 2010 01:17
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12049

Hello Oliva,

unfortunately PLAY is not supported by VE PRO.... I have mentioned that above....

Best,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.