Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Play 2 ...
Last post Mon, May 10 2010 by Novatlan, 6 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sun, May 09 2010 21:13
by fritzflotow
Joined on Mon, Apr 23 2007, Posts 327

... came out. Is it still the same mess on VEPro? Anyone tried that on PC or Mac?

Posted on Sun, May 09 2010 22:10
by florian
Joined on Thu, Feb 20 2003, Posts 48

I tried it on Mac, still not working with VE ProCrying

Posted on Sun, May 09 2010 23:00
by Karel
Joined on Mon, Jan 19 2009, Belgium, Posts 2173

The guys at EW are working on a fix that will make Play compatible with VE Pro. Stay tuned.

Karel Bassez
Software Engineer
Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, May 10 2010 04:25
by Novatlan
Joined on Mon, Oct 12 2009, Bingen, Germany, Posts 173
Well, that's good news!
Any timeframe (I know, you are heavily cursing me right now). I rely heavily on Play (or rather would like to, I actually don't because it chokes my system), so 1 day/1 month/100 years would indeed make a difference :)
PC i7 3930K, 64GB Ram, RME Fireface UCX, Win 10 Pro
Posted on Mon, May 10 2010 15:57
by Karel
Joined on Mon, Jan 19 2009, Belgium, Posts 2173

This depends entirely on EW, but I know it is already working on their side at this point.

Karel Bassez
Software Engineer
Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, May 10 2010 17:29
by Novatlan
Joined on Mon, Oct 12 2009, Bingen, Germany, Posts 173
Great :)
So lets just hope they get it into our hands soon :)
PC i7 3930K, 64GB Ram, RME Fireface UCX, Win 10 Pro
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.