Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Why Are Outputs Other Than Master Mono? Kontakt 4 in VE-Pro
Last post Sun, Aug 29 2010 by Anthropy, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Aug 16 2010 22:10
by Anthropy
Joined on Sun, Mar 26 2006, Watson, Posts 74

I have a large Kontakt 4 multi, and I want to route some outputs to the Master Bus and NET1/NET2, and I want to route others to NET3/NET4. BUT - any other output than NET1/NET2 is mono. It looks like stereo on VEPro's meters, but looks and sounds like mono in DP's Aux track, which is set to NET2/NET3.

I'm using Digital Performer 7.1 as a DAW, and VE-Pro/Kontakt is on a slave PC. All latest versions.

Any ideas as to why I can't get stereo out of NET3/NET4?

Posted on Tue, Aug 17 2010 02:20
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1765

Net2/Net3 isn't Net1/Net2 or Net3/Net4? Why is it set in DP to a configuration that doesn't match what VE Pro does?

MacBook Pro 16,1: 2.3 GHz 8-core i9
64GB 2667MHz DDR4
OSX 10.15.6
VE Pro 7, Cubase Pro 11.0.20
Posted on Tue, Aug 17 2010 04:40
by Anthropy
Joined on Sun, Mar 26 2006, Watson, Posts 74

I meant NET3/NET4 - sorry - and I edited it in my original post.

Posted on Tue, Aug 17 2010 13:42
by Maya
Joined on Tue, Nov 25 2003, Vienna/Europe, Posts 841

Hi Robert,

maybe the bus is set to "mono" in Kontakt?Which version of VE PRO do you have installed?

Best,

Maya

/Maya - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Aug 29 2010 21:18
by Anthropy
Joined on Sun, Mar 26 2006, Watson, Posts 74

Thanks Maya-

No, they're set correctly. It turns out that I'm not the only Digital Performer user with this issue, and I imagine there's a fix coming soon.

Best,

RW

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.