Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VE Pro Scanning content files
Last post Wed, Aug 18 2010 by mail@olavbasoski.nl, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Aug 17 2010 19:14
by mail@olavbasoski.nl
Joined on Mon, Feb 04 2008, Posts 32

...How many of you experience the "scanning content files" message to freeze the app, needing a force-quit, a reboot, or even hard reboot?

Sometimes even a reboot doesn't fix it!

I've demo'd the software the past month. Now my demo license is over and STILL I can not decide whether to buy or not. (My first demo license didn't work at all!)

Seriously, 8 out of 10 times the 32-bit server app just freezes at startup. I have a very clean system and only the Special edition on my drive. Is it me or what?

MacPro dual quad 2.8
10 GB Ram
OS Snow Leopard 10.6.4
4 x 500 GB Sata internal
1x 2TB external (backup)
Logic 9.1.1
iLok + Synchrosoft
RME FF800
VSL SE
EWQLSO
EWQLSC
A zillion Kontakt libs.
**All software always latest updates!**
Posted on Tue, Aug 17 2010 20:12
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608
wrote:

...How many of you experience the "scanning content files" message to freeze the app, needing a force-quit, a reboot, or even hard reboot?

Sometimes even a reboot doesn't fix it!

I've demo'd the software the past month. Now my demo license is over and STILL I can not decide whether to buy or not. (My first demo license didn't work at all!)

Seriously, 8 out of 10 times the 32-bit server app just freezes at startup. I have a very clean system and only the Special edition on my drive. Is it me or what?

 

Are you talking about VE Pro? If so, i think that I read that there is a new version in the works that should help with this problem.

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Wed, Aug 18 2010 17:36
by mail@olavbasoski.nl
Joined on Mon, Feb 04 2008, Posts 32

Hi DG,

yeah VE Pro.

Odd how it's so flaky on my system, where the other VSL product I have is so rocksolid! (Talking Vienna instruments)

Odd +1 how the Vienna crew doesn't seem to want to step in and respond.

MacPro dual quad 2.8
10 GB Ram
OS Snow Leopard 10.6.4
4 x 500 GB Sata internal
1x 2TB external (backup)
Logic 9.1.1
iLok + Synchrosoft
RME FF800
VSL SE
EWQLSO
EWQLSC
A zillion Kontakt libs.
**All software always latest updates!**
Posted on Wed, Aug 18 2010 18:42
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

 What is your system? Without details it is difficult to advise anything.

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Wed, Aug 18 2010 22:01
by mail@olavbasoski.nl
Joined on Mon, Feb 04 2008, Posts 32

Finally found where to add a signature, so there it is.

By the way: 48GB ram?? Woah!

I have a couple other libraries in the same folder as my VSL SE library. Should I not do that?

It's too late for VE Pro now anyway since my demo ran out, but just asking.

Cheers,

OlavB

MacPro dual quad 2.8
10 GB Ram
OS Snow Leopard 10.6.4
4 x 500 GB Sata internal
1x 2TB external (backup)
Logic 9.1.1
iLok + Synchrosoft
RME FF800
VSL SE
EWQLSO
EWQLSC
A zillion Kontakt libs.
**All software always latest updates!**
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.