Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Hybrid Reverb Latency Amnesia?
Last post Thu, Jun 30 2011 by westwoodi, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Thu, Jun 30 2011 08:15
by David Gosnell
Joined on Fri, Apr 17 2009, UK, Posts 37

Hi,

Is anyone else having an issue whereby when you open a project, Hybrid Reverb has forgotten your chosen latency settings. I'm using it as a bus effect on Cubase 6 PC (W7) - whenever I reopen a project the latency has reset back to 512 and I have to go back through each instance and adjust to whatever latency I'd set the last time I saved. This issue does not occur with Convolution Reverb.

On the upside - In HR I don't have to load every IR twice before it holds like I did with CR; so I'm at about workflow effect neutral on balance! Wink

Love the product though - it helps so much in the mix to be able to tweak so many parameters so everything can find its frequency / spatial home.

Cheers,

David.

http://www.hiddendepthsmusic.com
http://twitter.com/#!/GozHD

Windows 8.1 64 24GB Ram SSD, Cubase 8.05, VEP 5.3.13407 Kontakt 5.4.2
Posted on Thu, Jun 30 2011 08:59
by westwoodi
Joined on Tue, Feb 28 2006, UK, Posts 24

Hi

I can confirm your experience with the Hybrid Reverb, also running Cubase 6, W7 64-bit on PC.

In addition, I have also found the following GUI quirk on my system with the Convolution Reverb:

- Open an instance of CR and load a factory preset

- Click on the IMPULSE button to load a different impulse

- When the Windows file selection window opens, hit cancel

- Now click on the Factory Presets button, and the Windows file selection window keeps opening.

I also think the HR is great product - congratulations to VSL!

Cheers, Ian

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.