Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Directory appears in Red
Last post Fri, Dec 16 2011 by MS, 7 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Dec 14 2011 21:58
by jmtcomposer
Joined on Sun, Apr 05 2009, Posts 7
Hi.
This is probably a very easy question but I'm not too savvy so instead very careful!
In my VIDirectory Manager, #57 for Trombone Bass appears in red. It does not appear in my patch list in VIPro2. Obviously it did now download properly and I only just noticed. I have the boxed DVDs; bass trombone is part of the BrassII collection and has 3 discs. Do I re-install all 3? I installed originally over a year ago so do not remember all the steps.
Thanks for helping!
Leona
Posted on Wed, Dec 14 2011 22:45
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11477

Hi Leona, 

red registries show that the sample content is not available. Please locate the sample content folder (maybe it is on a disconnected harddrive?) and add it again. With the next start of the Directory Manager it should be there, and when you start Vienna Instruments the next time, it will be available. 

If for some reason you have deleted the sample content, you can easily download and install it again from the User Area with our Download Manager, this will automatically add the sample content to the Directory Manager. 

Best, 

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Dec 15 2011 04:51
by jmtcomposer
Joined on Sun, Apr 05 2009, Posts 7
Thank you, Paul, but I still don't understand. Sorry. My products are NOT download instruments but DVDs. The bass trombone is not in my VSL sample content library, which is on a partitioned drive on my MacPro 8-core.
Thank you,
Leona
Posted on Thu, Dec 15 2011 09:39
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11477

Hi Leona, 

Sorry, I overread the DVD part. If the sample content is not available anymore and you don´t have a backup, you´ll need to install the VI Collection again, that´s correct. 

It could also be that your hard-drive is not working properly anymore. Did you check?

To install the content again, download all the latest VSL Software and latest eLCC. Then start the Library Installer, insert DVD#1 and follow the instructions. 

Sorry for the misunderstanding. 

Paul 

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Dec 15 2011 19:39
by cgernaey
Joined on Mon, Apr 04 2005, Detroit-Michigan, Posts 1026

They also show up in red if your elicensor isn't seeing the license for that package (I tested it by taking out my elicensor and all my directories went red like yours).

Maestro2be

Windows 7 Enterprise SP1 64-bit, 24GB RAM, i7 980x
Vienna MIR PRO, Vienna Instruments, Vienna Imperial, Vienna Suite Pro, Cubase 7.5.5, Presonus Studio One 4.5
Lavry DA10 DAC, RME Multiface 2, Arturia Analog Experience 61-key
Lemur Control Surface
Posted on Thu, Dec 15 2011 22:29
by dayadon
Joined on Fri, Aug 03 2007, Posts 172

I just checked my Directory Manager, and all of my sample libraries appear in RED, but when I scroll down, they are also listed in black.  The instruments are playing fine.  Should I have a RED list?

Dennis

Mac Pro 2.66 dual core quad (12 gig mem), OS X 10.7.5, Macbook dual core 2.4 ghz
Logic 9.1.8, Finale 2014, Cubase 7.5, Sibelius 7.5, App Strings 1 Extended, SE Wiith Stngs+ Extended, Many D/L Complete instruments, Firestudio Mobile and Audiobox USB, VE Pro 5
Posted on Fri, Dec 16 2011 15:23
by MS
Joined on Wed, Feb 19 2003, Liechtenstein, Posts 1727

I'd remove all red entries. They probably refer to some old location of your libraries.

--
Martin Saleteg
Software Developer
Vienna Symphonic Library GmbH
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.