Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Problem with Channel Presets in new VEP Build
Last post Thu, Feb 02 2012 by studioj, 4 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Jan 25 2012 03:24
by studioj
Joined on Sun, Jun 13 2010, Posts 47
Can someone confirm that channel presets are working with KOntakt 5 and the latest VEP build? I can't seem to get it happening. Kontakt now hangs with a message "Creating Cache File... Please Wait". Didn't see this behavior before the update.

Thanks-
Posted on Wed, Jan 25 2012 03:27
by studioj
Joined on Sun, Jun 13 2010, Posts 47
If I "preserve" the instance while kontakt is hanging and then "disconnect" it kontakt un-hangs and the preset channel appears. hmmmm...
Posted on Fri, Jan 27 2012 21:41
by studioj
Joined on Sun, Jun 13 2010, Posts 47
bump

Was reading over in a different forum that something to do with how Kontakt "calls events" causes this... but I didn't see this behavior before this last VEP update. Can we unbreak it?

thanks-
Posted on Thu, Feb 02 2012 22:34
by studioj
Joined on Sun, Jun 13 2010, Posts 47

Ok I have reverted now to the previous VEP 5 Build and this problem has gone away.  Was really looking forward to the multiport Logic thing but I think I need my VEP kontakt 5 presets to work more than I need the ports.  Looking forward to the next build.

Thanks-

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.