Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Context menu keeps disappearing
Last post Fri, Aug 30 2013 by PBear, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Aug 27 2013 09:02
by PBear
Joined on Tue, Aug 20 2013, Posts 2
Hi, I just recently installed VEPro 5. Fantastic product but one thing keeps annoying me.

Every time I try to add a plug-in, using right click or command+click, the context menu shows me my plug-ins
for about a second but keeps disappearing before I can select one. Sometimes (maybe once every five times) it
stays open. The only way to select a plug-in is to navigate really fast through my plug-ins.
This happens on both 32 and 64 bit.

I am using a Kensington Expert Mouse and SteerMouse.

Any ideas?


Early 2008 2 x Quad-core Intel Xeon, 10 Gig RAM, OS 10.8.4
Posted on Tue, Aug 27 2013 15:46
by dayadon
Joined on Fri, Aug 03 2007, Posts 172

I've noticed this for several years now.  I just try to be real fast!  I'd love it if this didn't have to happen.

Dennis

Mac Pro 2.66 dual core quad (12 gig mem), OS X 10.7.5, Macbook dual core 2.4 ghz
Logic 9.1.8, Finale 2014, Cubase 7.5, Sibelius 7.5, App Strings 1 Extended, SE Wiith Stngs+ Extended, Many D/L Complete instruments, Firestudio Mobile and Audiobox USB, VE Pro 5
Posted on Fri, Aug 30 2013 06:41
by PBear
Joined on Tue, Aug 20 2013, Posts 2
Oh, so it's a bug. I hope they fix it soon. It is quite annoying.
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.