Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[SOLVED] New library wont show in VIP
Last post Wed, Sep 11 2013 by mr335, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Sep 11 2013 19:33
by mr335
Joined on Mon, May 12 2003, Posts 38

Hi

Purchased Brass 2. Installed in folder where other folders of other libraries are. Added folder to Directory Manager. Brass 2 doesnt show in VIP. Scratching my head. Im sure its something I missed but the brain wont let me figure it out. Need other brain intervention. License was added to dongle.

Thanks

Mike

Posted on Wed, Sep 11 2013 20:46
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12187

Hi Mike, 

Did you make sure that your sample content is actually installed (*.dat files)?

Your downloaded installation files (*.cab files, highly compressed) have to be installed (=extracted) to become the actual sample content.

In the installation process, the location of this sample content is added to your Directory Manager automatically. 

Installation should start automatically if you have not turned off the "Auto-Install" Option in the Download Manager ("on" by default). 

=> If the sample content is not installed yet, simply click "INSTALL" in the Download Manager!

Best, 

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Sep 11 2013 21:20
by mr335
Joined on Mon, May 12 2003, Posts 38

Thanks Paul

The new presets showed up under the existing brass directory in VIP. I figured they would have there own heading.

MA

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.