Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Lost Logic Pro X AU options for VEP after upgrade
Last post Wed, Oct 23 2013 by mr335, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Oct 23 2013 02:03
by mr335
Joined on Mon, May 12 2003, Posts 38

After upgrading to VEP 5.2.12808 it seems I've lost my AU options in Logic Pro X. I've attrached a screen capture of my options in LPX. I'm not totally eficient at LPX so it could be me but I did have all the options pre update. Anyone else having issues? I've reinstalled VEP but same issue.

Thanks

OK seems I cant attach an image easily.

Posted on Wed, Oct 23 2013 03:59
by mr335
Joined on Mon, May 12 2003, Posts 38

OK maybe its me. Imagine that. I opened up a new session, created new track but when I went to apply the VSL multi plugin they showed up. So its something on my end. Sorry

Posted on Wed, Oct 23 2013 04:18
by mr335
Joined on Mon, May 12 2003, Posts 38

So I created asoftware track multi timbral with just one track. I thought there was suppose to be a plus sign on the first track created so u can click it to create more tracks but I dont see it. I've watched the videos for this situation but its not working. If anyone could do a step by step ( which should only be a few steps) that would be great. I have watched and followed the videos.

Mac OS 10.8.5

Logic Pro X 10.0.3

latest VEP

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.