Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[No more SOLVED] Cubase7 and vsl plugin :small bug graphic issue
Last post Mon, Oct 13 2014 by Dup, 12 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Nov 12 2013 15:10
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello,
 I often have a small bug graphic issue with vsl plugin in cubase 7.0.6 (windows) either in 64 or 32 bit: version in W7
- insert for exemple the vsl equalizer in a track of audio in cubase channel : the slot became in blue (active)
-now try to bypass it : click on the circle in the inserts channel insert at the left in cubase console channel (bypass Insert): the effect is bypassed but the slot stay in blue as if the effect is still active..so it give confusion
- It's happen only with vsl plugin !!

 ( I tried to put an image jpg here but doesn't work ???!!)

Posted on Tue, Nov 12 2013 17:06
by Dietz
Joined on Tue, Aug 06 2002, Vienna / Europe, Posts 7868

Please send screenshots and a reference to this forum thread to , and include system details like OS, CPU, RAM, hardware driver- and software-versions. VSL's support team will look into it ASAP.

Thanks and kind regards,

/Dietz - Vienna Symphonic Library
Posted on Fri, Nov 15 2013 08:48
by MS
Joined on Wed, Feb 19 2003, Vienna, Austria, Posts 1762

Latest update of Vienna Suite (1.5.1880) resolved this issue. Please make sure you are running the latest build, or download it from:

http://www.vsl.co.at/en/68/428/425/213.htm

--
Martin Saleteg
Software Developer
Vienna Symphonic Library GmbH
Posted on Mon, Nov 18 2013 20:02
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello Martin,

Great thanks for your answer..

how to edit the titlle with "solved"

best regards

DUp

Posted on Thu, Mar 27 2014 10:55
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello,

No more solved:

 the problem come back ....Cubase 7.5.10 Build 152 (32bit) and Eq Vienna suite 5.1887 on Windows 7.

Can you do something?

besr regards

 Dup

Posted on Thu, Mar 27 2014 13:14
by Dietz
Joined on Tue, Aug 06 2002, Vienna / Europe, Posts 7868

Hi Dup,

the best way to handle this is to grab screenshots and send them to , together with as many technical detalls as possible (CPU, RAM, OS, audio system, softaware and driver versions, etc.). Ideally you would supply a step-by-step way to reproduce the issue.

Thanks in advance,

/Dietz - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Mar 27 2014 19:39
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello,

 here is the jpg of the problem:

https://app.box.com/s/6y8cc0b51ov3n8nbsm3f

Best regards

P.S How to post directly a jpg in this forum?

 Dup

Posted on Fri, Oct 10 2014 11:53
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello,

 Problem still with Cubase 7.5.3 on W7 both 32 and 64 bit,

 If you read all the topics you will see that the problem was solved one time but come back.

I tried on another computer the problem is also herre

BEst regards

Posted on Fri, Oct 10 2014 15:49
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13300

Hi Dup, 

Which version of VS are you using?

Best, 

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Oct 11 2014 18:42
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Hello Paul,

Thanks to answer and interest of my problem :

The VS I use is version  5.1887 Mar 2014

Best regards

Dup

Posted on Sun, Oct 12 2014 07:55
by MS
Joined on Wed, Feb 19 2003, Vienna, Austria, Posts 1762

We have fixed this a while back, but didn't yet release an update. We plan on doing so asap, hopefully during next week.

--
Martin Saleteg
Software Developer
Vienna Symphonic Library GmbH
Posted on Mon, Oct 13 2014 10:58
by Dup
Joined on Fri, Aug 13 2004, Posts 178

Thanks super

Best regards

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.