Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEP 5.3.13151 Hangs Logic 9.1.8 AU Scan
Last post Fri, May 09 2014 by mrl2, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, May 09 2014 07:07
by mrl2
Joined on Sun, Sep 20 2009, Los Angeles, Posts 19
Previous version scans and works fine. When VEP 5.3.13151 is installed, it hangs Logic 9.1.8 startup at the Audio Units Scan.
Also does this in Logic 9.1.7

Have tried all remedies (pram, permissions, etc)

Any help greatly appreciated.


OS10.6.8
MAc Pro 2x2.26 Quad
16G Ram
Mac Pro 2.26 OS10.5.8 Logic 9.0.1 PT8.0.1 HD5
Posted on Fri, May 09 2014 07:35
by mrl2
Joined on Sun, Sep 20 2009, Los Angeles, Posts 19
Should have added, the VEP 5.3.13151 Server-64 works perfectly on this same computer.
Mac Pro 2.26 OS10.5.8 Logic 9.0.1 PT8.0.1 HD5
Posted on Fri, May 09 2014 18:23
by mrl2
Joined on Sun, Sep 20 2009, Los Angeles, Posts 19
Hi,
Sorry to go on about this, but I can find no remedy for this issue. Grateful for any advise.
Mac Pro 2.26 OS10.5.8 Logic 9.0.1 PT8.0.1 HD5
Posted on Fri, May 09 2014 19:06
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

Contact

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Fri, May 09 2014 19:28
by mrl2
Joined on Sun, Sep 20 2009, Los Angeles, Posts 19
Will do. Thank you DG
Mac Pro 2.26 OS10.5.8 Logic 9.0.1 PT8.0.1 HD5
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.