Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Wed, Dec 24 2014 03:31
by yanco
Joined on Mon, Mar 01 2004, Posts 15

I din't get any sleep this night. I tried to install Solo Voices and Whistler. But they dont show up in VIP.

 

I downloaded and installed all latest versions of all sofware. Then I donwloaded Solo Voices and Whistler with the download manager. I also got the latest elicenser and sucessfully installed my licenses. Then I installed the Solo and Whistler Librarys.

I checked in the Directory Manager and everything is fine.

I reinstalled everything. All licenses are ok. Everything shows up in VIP except the two new libs.I just have no idea what the problem could be.

Any Idea whould be highly apreceated.

Thanks

 

HARDWARE: 2x Intel Core i7 PCs, 24 & 32 GIG RAM
SOFTWARE: Windows 7 | Cubase 7.1 | Everything VSL has to offer
Allways using the latest Versions of OS and Software
Posted on Wed, Dec 24 2014 16:01
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13012

Hi yanco, 

Please send some screenshots of your Directory Manager, Sample Content, eLCC with key connected and VI PRO to

Sounds like everything should be ok, so I need to see what could be wrong. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Dec 25 2014 01:33
by nicholasmcroberts
Joined on Sun, Feb 20 2011, Posts 28
Same problem here. Just installed solo voices but not showing in VIP...
Posted on Thu, Dec 25 2014 17:31
by nicholasmcroberts
Joined on Sun, Feb 20 2011, Posts 28
UPDATE: solved my problem by rescanning directories in Directiry Manager.
Posted on Thu, Dec 25 2014 22:02
by ross.harris
Joined on Thu, Sep 13 2007, New Zealand, Posts 18

Same problem for me - non appearance of Vienna Solo Voices in Vienna Ensemble PRO5. All software up to date. Rescanning Directories did not solve this for me. Initially the Vieena Solo Voices were not in the Directory list but I added folder rescanned - still did appear in VEP.

Ross
Posted on Thu, Dec 25 2014 22:05
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13012

Hi Ross, 

You need the latest VI/ VI PRO software and the latest eLicenser software

If that doesn´t work, please remove all folders from the Directory Manager and drag all sample content folders on top of the Directory Manager again by dragging those from your Finder/Explorer. 

Best., 
Paul

 

 

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Fri, Dec 26 2014 00:45
by ross.harris
Joined on Thu, Sep 13 2007, New Zealand, Posts 18

Hi Paul,

 

I did all of this as you instructed. Everything updated But they still do not turn up in my VEP5.

Attached are what seem to be the most important screen shots:

file:///Users/rossy/Desktop/Screen%20Shot%202014-12-26%20at%201.43.40%20pm.png

file:///Users/rossy/Desktop/Screen%20Shot%202014-12-26%20at%201.42.11%20pm.png

file:///Users/rossy/Desktop/Screen%20Shot%202014-12-26%20at%201.41.40%20pm.png

ross.harris attached the following image(s):
Screen Shot 2014-12-26 at 1.41.40 pm.png (208kb) downloaded 4 time(s).
Screen Shot 2014-12-26 at 1.42.11 pm.png (167kb) downloaded 4 time(s).
Screen Shot 2014-12-26 at 1.43.40 pm.png (37kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Ross
Posted on Fri, Dec 26 2014 04:08
by kenneth.newby
Joined on Wed, Mar 19 2014, Posts 124

Hello,  

Same problem here.  VI Pro and eLicenser both up to date; reloaded and rescanned in Directory Manager; Solo Voices don't show in -F - Voice patches.

Best,  

Kenneth.

Posted on Fri, Dec 26 2014 10:29
by andyjh
Joined on Wed, Dec 15 2010, Posts 600

Originally Posted by: ross.harris_30748 Go to Quoted Post

Hi Paul,

 I did all of this as you instructed. Everything updated But they still do not turn up in my VEP5.

//////

 

According to your screen shot you are still running an out of date VE Pro,  update VI Pro (V2.4.13477) and VE Pro (V5.3.13407),  that shoud do it.

Posted on Fri, Dec 26 2014 20:36
by ross.harris
Joined on Thu, Sep 13 2007, New Zealand, Posts 18

Hi Paul,

Well spotted - Vienna instruments were not updated. That is now corrected but the Vienna Solo Voices are still not appearing for use in Vienna Instruments.

Ross
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.