Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
unable to load samples.
Last post Wed, May 20 2015 by herb, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, May 20 2015 20:36
by Sleeping in Seattle
Joined on Fri, Jan 12 2007, Seattle, WA, Posts 36

No load button. It doesn't appear no matter what I select.

I've rescanned the library two times.

this wasn't an issue bewfore I installed expressive strings ...

Sleeping in Seattle attached the following image(s):
Screen Shot 2015-05-20 at 1.34.06 PM.png (36kb) downloaded 0 time(s).
Screen Shot 2015-05-20 at 1.32.39 PM.png (36kb) downloaded 0 time(s).
Screen Shot 2015-05-20 at 1.33.28 PM.png (32kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Posted on Wed, May 20 2015 21:29
by Sleeping in Seattle
Joined on Fri, Jan 12 2007, Seattle, WA, Posts 36

This occurs in the Standalone version as well. Nonthing that I click results in a LOAD button appearing.

Posted on Wed, May 20 2015 23:25
by herb
Joined on Mon, Aug 05 2002, Posts 4618

Matrices and Presets can be loaded via double click. Patches need to be loaded via drag and drop, because you have to decide where to place a patch exactly (Cell and Slots within a Cell).

best
Herb

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.