Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Missing view tabs in VE Pro?
Last post Tue, Apr 05 2016 by Whitey, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Jun 24 2015 02:13
by plurye
Joined on Sun, Nov 19 2006, Posts 304

For some reason (no doubt user ignorance), sometimes my instances of VE Pro 5 display view tabs on the bottom (instrument, mixer, MIR Pro), and sometimes they don't. Can anyone tell me how to make the tabs appear if they're not there?

Thanks,

Peter

Posted on Mon, Jun 29 2015 11:59
by plurye
Joined on Sun, Nov 19 2006, Posts 304

Paul just gave me the answer via a tech support email, so I figured I'd share it: use the "reset windows" command in the View menu. Thanks, Paul!

PL

Posted on Fri, Mar 11 2016 11:39
by Whitey
Joined on Thu, Jan 07 2016, Posts 17

I'm having the same problem but this hasn't worked for me....even why I select 'instrument' from the view menu I'm not getting anything. Amy ideas?

Originally Posted by: plurye Go to Quoted Post

Paul just gave me the answer via a tech support email, so I figured I'd share it: use the "reset windows" command in the View menu. Thanks, Paul!

PL

Posted on Fri, Mar 11 2016 16:39
by plurye
Joined on Sun, Nov 19 2006, Posts 304

This may sound like a stupid question, but... do you have an actual instrument loaded? Sometimes I end up with empty instruments for various reasons. Selecting "reset windows" from the view menu consistently fixed the problem for me.

Peter

Posted on Tue, Apr 05 2016 11:39
by Whitey
Joined on Thu, Jan 07 2016, Posts 17

Old post, but if anybody comes across the problem, and 'reset windwos; doesn't fix, I double clicked the 1st channel on mixer and it revealed the sintrument again.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.