Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Fri, Oct 30 2015 13:43
by pmjbaumann
Joined on Tue, Jun 09 2015, United Kingdom, Posts 41

Hi,

I've copied across some files for templates (M-Frames and channel strips etc.), but when I try to open them on my mac, I get this message (see screenshot).

I also can't load channel strips properly, it only loads the right number of channels with the name, but doesn't load any samples and the play instance isn't showing in the V-instance.

Is it not possible to transfer them across from PC to Mac?

pmjbaumann attached the following image(s):
Screen Shot 2015-10-30 at 13.41.56.png (40kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Peter Baumann

Host: Apple iMac 5k 27" (Late 2014), OS X Mojave, 4GHz Intel Core i7, 32GB RAM, 256GB SSD OS Drive, Samsung T1 for samples.
Slave: Windows 10 Pro, Intel Core i7 6-Core Processor i7-5930K (3.5GHz) 15MB Cache, 64GB RAM, 1TB Samsung 850 EVO SSD for samples.
Hardware: Oxygen61 Midi Keyboard, Focusrite Clarett 8Pre, Yamaha HS7 Monitors.
Software: Logic Pro X on host, VEP on Slave PC connected via gigabit ethernet.
Posted on Fri, Oct 30 2015 19:27
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

You will need to create them from scratch, as there is no automatic translation from VST to AU


DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.