Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VI Pro Remote doesn't work with Cubase 8.5
Last post Sat, Apr 23 2016 by pkaufmann, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Apr 23 2016 06:53
by pkaufmann
Joined on Wed, Sep 02 2009, Posts 28

Hi,

I'm using Windows 8.1, Cubase 8.5 and the latest version of VE PRO 5 and VI PRO 2
My Android (4.4.2) Tablet -> VI PRO 5 connection works fine. I'm able to control the single instruments with the tablet. But the communication between Cubase and the tablet doesn't work at all.
I turn off my Kaspersky and even my firewall. Nothing helped. I tried several Android devices. Same here (connects with VE PRO, but it's not possible to record any keyswitches in Cubase)
So I think it's a problem in Cubase itself. Anyone here who has an idea which small thing in Cubase could block the connection? 

Thanks in advance,

Paul.

Posted on Sat, Apr 23 2016 07:11
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13527

Hi Paul, 

Please send more information about your network settings to , ideally with a few screenshots. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Apr 23 2016 07:35
by pkaufmann
Joined on Wed, Sep 02 2009, Posts 28

Hi Paul,

thanks for the quick reply. I'll send an email!

Best,
Paul.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.