Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Upgraded to VEP 6 and system now gapping an unusable
Last post Wed, Aug 10 2016 by Ashermusic, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Aug 09 2016 21:39
by mquinn1977
Joined on Tue, Mar 16 2010, Posts 8

Made the upgrade to VEP 6 on a working system that had VEP 5 installed. Immediately VEP 6 stalled with Terrible Audio stuttering and gapping. I uninstalled and went back to VEP 5 - but now the behaviour stayed the same. 

I'm on Windows 10. 

Anyone else on windows 10 suffer system sluggishness and performance issues when upgrading to VEP 6? 

Posted on Wed, Aug 10 2016 13:54
by Ashermusic
Joined on Fri, Jan 02 2009, Posts 558

Originally Posted by: mquinn1977 Go to Quoted Post

Made the upgrade to VEP 6 on a working system that had VEP 5 installed. Immediately VEP 6 stalled with Terrible Audio stuttering and gapping. I uninstalled and went back to VEP 5 - but now the behaviour stayed the same. 

I'm on Windows 10. 

Anyone else on windows 10 suffer system sluggishness and performance issues when upgrading to VEP 6? 

 

Not here, working great with WIndows 10. Did you trun off Windows Defender? That made a huge difference here.

Composer, Logic Pro Certified Trainer, author of "Jumpstart Logic Pro 10.6 " & "Scoring WIth Logic Pro"
www.jayasher.com

3.2 6-Core i7 Mac mini, 64 GB RAM. macOS 12.1
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.