Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Wed, Aug 24 2016 21:25
by dbudde
Joined on Sun, Mar 02 2003, Seattle,WA USA, Posts 450

In Sibelus, projects load fine.

In Logic Pro X, all instances are lost.  VE Pro does not connect to anything.  None of the instances are loaded.  What the...?

Posted on Wed, Aug 24 2016 21:41
by dbudde
Joined on Sun, Mar 02 2003, Seattle,WA USA, Posts 450

Can we get a download link for the previous version so I can save a Server file.

Posted on Wed, Aug 24 2016 21:55
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12791

Hi Dave, 

Our previous versions are always available in our Software Archive. 

EDIT: Just looking into the cause for this unexpected regression, will be fixed by tomorrow. SORRY!

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Aug 24 2016 22:05
by dbudde
Joined on Sun, Mar 02 2003, Seattle,WA USA, Posts 450

Thanks.

Posted on Thu, Aug 25 2016 05:48
by Demetrio
Joined on Thu, Jul 15 2010, Posts 11

 

Reverting back to the older version does not fix the problem. It still does not load the preserved instaces of songs that were working before they were opened by 8-24-2016 version. Is there another reason why these Logic Pro X songs can't find the server's preserved instances? I've even tried old versions of songs that were opened with only the previous version and they still don't load with the regressed version.

I can link a new Logic project to server instances and when saved they do reopen the instances. It's just the previously saved songs that don't work.

Posted on Thu, Aug 25 2016 08:26
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12791

Hello, 

Just uploaded a fixed version (6.0.15258), sorry for the inconvenience. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Aug 25 2016 09:54
by musos
Joined on Sun, Dec 08 2002, Johannesburg, South Africa, Posts 913

Not quite solved....

I also reported problems to VSL Support about not being able to load instances when opening Logic songs.

For me, the latest version (6.0.15258) does not load the correct instance saved in the Logic song.

VE Pro 6 just hangs when loading the channels and I have to Force-Quit.

I find VE Pro 6 completely unusable and have reverted back to VE Pro 5.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.