Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Vienna Instrument Pro not working in Logic 10.3
Last post Sat, Feb 24 2018 by hodshonf, 4 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sun, Jan 22 2017 21:42
by basementstudio
Joined on Sat, May 07 2005, Posts 15

I updated my Mac OS to Sierra 10.12.2 and Apples Logic to the new 10.3 version. I'm also running the most current e-licenser software and reinstalled the current Vienne Instrument Pro software. However Logic is will not validate the audio unit, therefore I can not use the software.

Strange enough the regular Vienna Instrument software is running, just as well as all my other VSL software (ensemble pro 6, vienna suite, imperial). Any ideas?

Thank you.

Posted on Mon, Jan 23 2017 17:41
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13352

Hi, 

No other reports so far, and we cannot reproduce this here right now, as it seems. 

Do you want to send some screenshots and more information to ?

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Jan 24 2017 01:04
by PaoloT
Joined on Tue, Dec 27 2016, Posts 1315
Just a hint: are you using the 64 bit version of VE?
Paolo
Posted on Sat, Feb 24 2018 22:42
by hodshonf
Joined on Tue, Oct 04 2016, Posts 24

Comment deleted.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.