Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEpro6 Mute issue - Plugin outputs [SOLVED]
Last post Fri, Nov 30 2018 by javajam, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Thu, Nov 29 2018 16:58
by javajam
Joined on Sun, Mar 13 2005, Paris, France, Posts 151

Hi,

Did something change in VEpro ? I'm using Kontakt with several outputs. If ever I mute the first channel in the console (plugin channel), it mutes the sound of all channels, no more sound can be heard from this plugin.

I've been trying to figure out why some instruments didn't play today until I found this. It didn't work this way before, I don't know when nore since which update version...

Furthermore, when soloing a secondary plugin channel in the console (not the main one), the soloed channel stays silent too... I don't know if it has to see with VEpro or Kontakt or anything else, I never encounter this before.

javajam attached the following image(s):
Kontakt-MuteIssue.JPG (118kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Posted on Thu, Nov 29 2018 17:03
by javajam
Joined on Sun, Mar 13 2005, Paris, France, Posts 151

With first channel unmuted:

javajam attached the following image(s):
Kontakt-MuteIssue2.JPG (119kb) downloaded 1 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Posted on Fri, Nov 30 2018 09:25
by javajam
Joined on Sun, Mar 13 2005, Paris, France, Posts 151

[SOLVED]

'Enable MIDI for muted channels' (Options/Preferences/Instances) was unchecked... Didn't ever know this option existed, everyday is a learning curve...

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.