Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
CAREFUL when force quitting VEPRO 7
Last post Mon, Aug 12 2019 by Dillon DeRosa, 1 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Aug 12 2019 13:45
by Dillon DeRosa
Joined on Sat, Feb 11 2012, Posts 16

Hi,

This has been happening since VEPRO 6 techincally. It happens when you have multi-outs and usually there is some information being sent through still and you either A) try to disable that instance while leaving the multi-out busses still enabled or B) Ctrl+Alt+Delete or force quit VEPRO.

This just happened to me as VEPRO 7 froze for over 10 mins, and I needed to force quit it so I can re-open the template. I was prepared and muted the volume but here are pics to prove that what happens is quite deafening and can damage your speakers.

The blue on the SPAN PLUS Spectrum is a full frequency hit, and as you can see the Peak Max on the Cubase meter is 413.1 dB.

Hopefully if this is a bug we can squash it. I'm thankful I had things muted as it would've probably blown out my speakers or given me a heart attack.

Dillon DeRosa attached the following image(s):
veproU0020deafningU0020blow.jpg (209kb) downloaded 2 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Cubase Pro 10 latest
VEPro 7.0.889 latest
Steinberg ur22 mkII audio interface
PC Master Windows 10 latest
i7-6700k CPU @ 4.00ghz
64gbs of ddr4
PC Slave Windows 10 latest
AMD fx 8350 @4.00ghz
32gbs of ddr3
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.