Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Mon, Oct 21 2019 05:32
by saxmand
Joined on Wed, May 06 2009, Posts 62
Hallo. I have a small issue. 

I programming a lot of automation with the program SoundFlow, in order to bring my DAW (Cubase) and VEP closer together. This makes me find tracks easier, add tracks automatically, do automatic routing, renaming on both DAW and VEP and much more. 
But unfortunately when loading a server instance all visibility accessibility disappears. This doesn't happen when loading separate instances. 
 
How to reproduce. 
1. Create a new instance
2. Create a couple of tracks. 3. Check that accessibility is available with a tool like UIElement Inspector.
4. Save as a server project. 
5. Load that server project. 
6. Check that the accessibility is gone.
 
You can also check back that accessibility returns if loading as a separate instance by:
1. save the instance from before (not as a server) as an instance
2. load the instance (if you just overwriting the same instance window, it doesn't work. So you need to create a new instance and then load the saved one from step 1). 
3. Check with the UI Inspector that accessibility is back again.
  Here's a video of me going through the steps.
 
I hope this is something you will consider looking in to when you have time, as I think it can be a huge timesaver. 

 
Best wishes and as always, thanks for some awesome software. Jesper
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.