Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[SOLVED] Problem with Kontakt Player and VEP7 Server
Last post Sat, Dec 21 2019 by LuCsa, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Dec 20 2019 07:50
by LuCsa
Joined on Sat, Dec 19 2015, Vienna, Posts 123

Hello!

I recently have a problem with using Kontakt Player 5 and 6 within VEP7 Server. The GUI of some instruments (it seems that only Cinematic Studio Series is affected) is completely distorted (see screenshot). I think this happens since an update to Kontakt Player 6 and the relocation (via Native Access) of the dlls, but I'm not sure about this. Also, I had this problem once before.

Interestingly enough, this does not affect those instruments inside VEP7 Standalone or already existing instances of these VSTs inside my template.

File Attachment(s):
screenshot.png (340kb) downloaded 3 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
i7-6700K (4 @ 4.0GHz w/ HT) - 16GB RAM
Windows 10 Home 64bit - Reaper - Finale 2012 - Dorico
---
VI Pro 2 - VEP7 - MIRx Sage
SE1 bundle - SE2 bundle - SE1 synch.
CSS - CSSSS
Posted on Fri, Dec 20 2019 08:54
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12095

Hi, 

That's an old Kontakt bug. If you instance is connected, the display is fine. 

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Dec 21 2019 11:01
by LuCsa
Joined on Sat, Dec 19 2015, Vienna, Posts 123

Thank you, that was easy!
Strange that I missed that while trying to find the problem...

Thanks!

i7-6700K (4 @ 4.0GHz w/ HT) - 16GB RAM
Windows 10 Home 64bit - Reaper - Finale 2012 - Dorico
---
VI Pro 2 - VEP7 - MIRx Sage
SE1 bundle - SE2 bundle - SE1 synch.
CSS - CSSSS
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.