Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
License error -> VePro 7
Last post Fri, Jan 03 2020 by anton, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Jan 01 2020 10:33
by anton
Joined on Wed, Oct 29 2003, Posts 432

Dear All,

Happy new Year .

So, updated to VePro 7 

A progressive nightmare, Server is a Mac Mini running Sierra , last License Control and Vepro 7

Launch VePro Server "Could not find a license etc -> retry doesen't help.

Uninstall, etc c help.

PS Previous version ( still 5 ) was working perfectly also LCC

Anyone ?

Thanks in advance.

PS

I've found a 32 bit Elicenser Installer in another similar post. It seems to solve the problem . Finger crossing....

-A

Posted on Thu, Jan 02 2020 19:37
by shmorrell
Joined on Thu, Dec 11 2003, Los Angeles, Posts 27

Unfortunately the 32-bit version won't run in Catalina.

 

Steve

Posted on Fri, Jan 03 2020 12:17
by anton
Joined on Wed, Oct 29 2003, Posts 432

.... the "regular" version from LCC is 64 bit and works fine in Hig Sierra, and I suppose it works fine in Catalina too.

My problem was because of a "Sierra" 10.12.6 Server and it works fine now with the 32 bit version. At soon I will update the OS.

-A

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.