Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[SOLVED] Syncron-ized piccolo no sound
Last post Sun, Feb 16 2020 by efimus, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sun, Feb 16 2020 12:33
by efimus
Joined on Wed, May 14 2008, Posts 14

Hi,

There is no sound in piccolo preset.
All instruments sound well but piccolo is not.

What can I do?

Thanks!

Dmitry Efimov

Posted on Sun, Feb 16 2020 12:48
by efimus
Joined on Wed, May 14 2008, Posts 14

Flute 1 don't work too

Posted on Sun, Feb 16 2020 13:06
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13508

Hi efimus, 

Let us know a bit more about your setup.

My main questions:

1) Did you install the sample content (Do you see *.vsynvolume files in your sample content folder)?

2) Do you see the correct path when you open the Synchron Player Preferences => Database?

3) Is the corresponding license available?

You can always send screenshots and more info to , if you like. 

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Feb 16 2020 13:54
by efimus
Joined on Wed, May 14 2008, Posts 14
Hi Paul!

Thanks for your reply.
Right now I am reinstalling all my vols of Synchronized SE.
I will be back with results.

Thank you!

Dmitry
Posted on Sun, Feb 16 2020 15:42
by efimus
Joined on Wed, May 14 2008, Posts 14

Hey, Paul!

Just reinstall all vols of SE. All is OK now.

So it was my problem. Thank you for your support.

Dmitry Efimov

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.