Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Tue, Mar 10 2020 23:41
by rene.luther
Joined on Mon, Mar 31 2003, Zuerich, Posts 5

Hi there

After installing the latest Synchron Player update (1.1.1838), some of my libraries and their presets are missing in the player, although they seem to sit unchanged in the corresponding folder.

What can I do?

Reinstall?

Many thanks in advance!

Bob Lima

Posted on Wed, Mar 11 2020 11:44
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12585

Hi Bob, 

Please check that your sample content is assigned in the Synchron Player Preferences => Database. 

You can add and remove folder with the +/- signs and you can also drag and drop folders. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Mar 11 2020 20:15
by rene.luther
Joined on Mon, Mar 31 2003, Zuerich, Posts 5

Hi Paul

Thanks for your message. They get listed in the Database but there are no presets:-( 

I will have a go at reinstalling the corresponding libraries.

Best regards

Bob

Posted on Thu, Mar 12 2020 11:43
by rene.luther
Joined on Mon, Mar 31 2003, Zuerich, Posts 5

After reinstalling the libraries everything is fine again...

Posted on Fri, Mar 13 2020 12:42
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12585

Hi Rene, 

Thanks for the update, good to hear. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Jan 02 2021 05:43
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1749

Mine just vanished. I actually know exactly what I'm doing; they are there like they always were, but they do not show in Synchron Player plugin or standalone. 

// here was a picture of my Documents/VSL/Synchron Player/Presets directory 

uninstalled and re-installed several times. this is broken.

MacBook Pro 16,1: 2.3 GHz 8-core i9
64GB 2667MHz DDR4
OSX 10.15.6
VE Pro 7, Cubase Pro 11.0.10
Posted on Sat, Jan 02 2021 05:48
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1749

this was a picture of the Database, reflecting exactly what's in the first picture

MacBook Pro 16,1: 2.3 GHz 8-core i9
64GB 2667MHz DDR4
OSX 10.15.6
VE Pro 7, Cubase Pro 11.0.10
Posted on Sat, Jan 02 2021 05:49
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1749

nothing has changed to cause this. it worked, now it doesn't

this had an image of the result, nothing in the browser. Enough of that! I got it to work.

here's how: I removed Synchron.plist and Synchron Player.plist from my name/Library/Preferences. This made my presets appear, but none of the actual libraries were seen.
Now it's rebuilt some preferences. Not any good, but moving on.
So, I *put back* Synchron.plist - there is no rationale here, just being methodical - and checked it again, and now both show. I don't know what this means LOL (apparently the at.co.vsl.Vienna Synchron.plist contains the libraries locations while at.co.vsl.Vienna Synchron Player.plist contained the path to user presets. It no longer does but this is working. The latter was corrupt, the rebuilt property list looks quite different than the file in trash.)

running Uninstall Synchron Player did not get rid of [my user name/] preferences so it did nothing for my situation

MacBook Pro 16,1: 2.3 GHz 8-core i9
64GB 2667MHz DDR4
OSX 10.15.6
VE Pro 7, Cubase Pro 11.0.10
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.