Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEP 'forgets' greyed out
Last post Sun, Aug 02 2020 by passenger57, 4 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sun, Jul 19 2020 02:59
by passenger57
Joined on Thu, May 21 2009, Posts 193

Hi there - I notice that seemingly randomly - occasionally instances of VEP for lack of a better word - go bad. 

The only thing left is the instances (in parentheses) greyed out. Just seems random. I have to create a whole new instance and load up the samples all over again.

I have the latest version of VEP - this has happened for several versions now 

Any ideas?

Thanks

Posted on Wed, Jul 22 2020 02:43
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12121

Hi passenger57, 

Thanks for reporting!

We haven't seen this yet... any way to reproduce this reliably?

- Which software is included? are they all up to date?

- Which OS?

- Can you please attach a screenshot - or send it to ?

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Jul 22 2020 07:17
by passenger57
Joined on Thu, May 21 2009, Posts 193

Sure thing will do.

I'm still running High Sierra on my Mac Platforms but it's also happening on my PC with the latest Windows.

It's a random occurrence, just seems to happen on instances from time to time for no apparent reason. I have every instance backed up as a Kontakt multi so I can remake them quickly. I always update the latest VEP - this has been going on for a year or so.

Posted on Sun, Aug 02 2020 06:25
by passenger57
Joined on Thu, May 21 2009, Posts 193

Ok I figured it out. I was just accidentally hitting that tiny little power button which made me think the plugin stopped working. My fault all good. :) 

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.