Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
eLicenser application- 'lcc2' has caused the following error
Last post Wed, Oct 14 2020 by Paul, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Oct 12 2020 14:50
by Rik Pfenninger
Joined on Wed, Jun 15 2005, Plymouth NH, Posts 55

I can no longer use VEPro 7 where all my sound libraries are housed!

I get the following message when I launch the eLicenser Control Center:

Application 'LCC2" has caused the following error: ???

I am on an 2019 Mac Pro running OS10.15.4 384 GB RAM with an Apogee Element 24 Audio Interface.

PLEASE HELP I have project deadlines and I am dead in the water here!

I am running the latest version of VePro 7 and the eLicenser Control Center

Rik Pfenninger

Rik Pfenninger attached the following image(s):
ScreenU0020ShotU00202020-10-12U0020atU00209.41.12U0020AM.png (16kb) downloaded 0 time(s).
ScreenU0020ShotU00202020-10-12U0020atU00209.41.12U0020AM.png (16kb) downloaded 0 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Posted on Wed, Oct 14 2020 08:23
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12232

Hi Rik, 

Did you make sure that you are using the latest eLicenser Control Center? These troubles should all be fixed in the latest version. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.