Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Servers do not connect automatically
Last post Tue, Nov 24 2020 by WALTER DELLINGER, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Nov 23 2020 04:12
by WALTER DELLINGER
Joined on Thu, Nov 16 2017, Posts 23

Hello.

System worked great, then a gremlin throws a wrench in the gears. Both server pc's were connecting automatically with compositions that were already in the making. I used to could shut down and come back the next day and all the parts would boot back up how I saved it. Now the songs that were working, will no longer connect automatically. The instances I inserted into the DAW channel have to be manually connected each time. The addresses show up in the window for the server PC's but connecting everything each time is killing a lot of time and the work flow. Any guesses as what I can try? Thanks 

Posted on Tue, Nov 24 2020 10:54
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12477

Hi Walter, 

That sounds like your IP addresses changed (maybe you were using DHCP?). 

You should definitely work with static IP addresses, to avoid these troubles. 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Nov 24 2020 17:33
by WALTER DELLINGER
Joined on Thu, Nov 16 2017, Posts 23
Thanks Paul. I'll check those settings.
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.