Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Character bug in MIR Pro
Last post Sun, Dec 06 2020 by daviddln, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Dec 05 2020 21:28
by daviddln
Joined on Tue, Feb 25 2014, Posts 217

Hi

Sometimes, when I load an instrument from the VI Series in MIR Pro (via VE Pro 7), there is a graphic bug and I can't choose a character from the list. Is there a way to fix this without having to delete the track and create a new one? 

Best, David

daviddln attached the following image(s):
MIRU0020ProU0020Character.png (26kb) downloaded 2 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
iMac 21.5, i7 4770S, 3,1 Ghz, 16 GB RAM
Komplete Kontrol S-88, Focusrite Clarett 4Pre
Logic Pro X, Finale 26
Posted on Sun, Dec 06 2020 13:19
by Dietz
Joined on Tue, Aug 06 2002, Vienna / Europe, Posts 7748

Hi David, 

sorry to hear that you're facing problems. That's a strange issue which I neither ran into myself, nor can I remember a similar report from other users.

Is there a way to reproduce that behaviour reliably? Is it maybe related to VE Pro instances not connected to your DAW yet?

TIA,

/Dietz - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Dec 06 2020 17:37
by daviddln
Joined on Tue, Feb 25 2014, Posts 217

Hi Dietz

Thanks for your reply. The weird thing is that most of the time, it works properly and I can choose a character, but sometimes it doesn't and there is that graphic bug. If you want to try to reproduce that, enable the "Auto add MIR Pro" icon and add a VI Pro instance (and then an instrument) with the key commands. That's the only thing I do. I've checked my VE Pro status and it says it's connected to Logic. I will reinstall VE Pro and MIR Pro and I'll let you know if it changes anything. Here is a screenshot of my VE Pro template in case you notice anything wrong. Thanks again.

Best, David

daviddln attached the following image(s):
VEU0020ProU0020defaultU0020project.png (229kb) downloaded 2 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
iMac 21.5, i7 4770S, 3,1 Ghz, 16 GB RAM
Komplete Kontrol S-88, Focusrite Clarett 4Pre
Logic Pro X, Finale 26
Posted on Sun, Dec 06 2020 18:09
by Dietz
Joined on Tue, Aug 06 2002, Vienna / Europe, Posts 7748

I'm terribly sorry, but I can't reproduce the issue. All I can do for now is kindly ask you to open a support case (including a pointer to this thread), so I can make sure that VSL's software engineers look into it, too.

Thanks for your patience,

/Dietz - Vienna Symphonic Library
Posted on Sun, Dec 06 2020 18:38
by daviddln
Joined on Tue, Feb 25 2014, Posts 217

Thanks for your help Dietz. I'll do that.

Best, David

iMac 21.5, i7 4770S, 3,1 Ghz, 16 GB RAM
Komplete Kontrol S-88, Focusrite Clarett 4Pre
Logic Pro X, Finale 26
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.