Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
CC1 not responding in Synch-ized Woodwinds
Last post Fri, Mar 26 2021 by Andreas8420, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Mon, Mar 22 2021 06:43
by Jim Shipley
Joined on Wed, Nov 11 2009, Posts 21

I'm converting a piece in Cubase 10.5 from Special Edition winds over to the Synch-ized WW's, but the VXfade (CC1) isn't responding. When I copy the VXfade CC commands over to CC2, then it works! Am I missing something or is there a glitch with CC1 in the new WW's?

The new Synch-ized WW's, by the way, are glorious! Thanks so much!

- Jim

Posted on Fri, Mar 26 2021 12:19
by Andreas8420
Joined on Mon, Dec 02 2019, Vienna, Posts 60

Hello Jim,

Glad you are so happy with the new SYNCHRON-ized Woodwinds. We are providing different preset categories for the SYNCHRON-ized Woodwinds. Your choice will influence the behaviour of the patches. Make sure to install the new, free Expansion Set.

- VelXF: Dynamics are controlled via CC1 for all patches
- VelXF sus: Dynamics are controlled via CC1 for all patches except for short articulations (controlled via Velocity)
- Velocity: Dynamics are controlled via Velocity for all patches. "Vel.XF" is disabled and mapped to CC02.

Best regards,
Andreas

Technical Support - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.