Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VE pro 7 and Studio One 5.2
Last post Mon, May 17 2021 by Babe, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, May 11 2021 23:05
by michaelft77
Joined on Tue, Jun 26 2012, Posts 5

I'm about ready to throw in the towel with S1 and VEpro..... The cons far out weigh the pros.

Crashes, insane saving times right in the middle of doing edits and the overall cumbersome factor.... and the bottom line is my macpro is probably strong enough to not use VEpro..... I'm basically using it because I can and I bought it.... UGH!!

Is anyone out there using VEpro and S1 5.2?

Posted on Wed, May 12 2021 15:42
by Stig Christensen
Joined on Fri, Mar 18 2005, Denmark, Posts 167

Well I don't have crashes and run all my plug-ins decouple both in Logic, Cubase and S1.

But it's a mess with the wrong CC numbers!!

What is going on?

Musicmind (Mind the Music!)
Mac Pro 6.1 64Gb, PC Slave 64gb, Mac Pro 12 48Gb, MacBookPro, Apollo interface, Universal Audio, Waves 9, NI Komplete 9, VSL, BFD3, Superior, Arturia, Sound Toys, Euphonix MC Mix, Neumann mics, DynAudio, Yamaha + Adam monitors AND Steinway Concert Grand A ;-)
Tags: studio one 5
Posted on Mon, May 17 2021 02:54
by Babe
Joined on Thu, Jul 15 2010, Posts 56

I use S1 5.2 and VEP7 on a last 2013 Mac Pro.  No problems whatsoever.  

Mac Pro
OS 10.12.3
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.