Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Thu, Jun 23 2022 07:04
by Mrole
Joined on Mon, May 01 2017, Posts 3

I work with a big template with all the synchronized special edition loaded (each one with its preset including the IR) onto a VEP server.

Every time I load my Cubase templates the Impulse responses of every instruments in Synchron player deactivate itself.

I need to go over each instrument and load it's preset again to reactivate the IRs or load again my instances and re connect the servers to my template.

What should I do ?

Many thanks for your help guys

Posted on Sun, Jun 26 2022 08:19
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13436

Hi Mrole, 

No idea why that is... Do you want to send us that Cubase template to check?
I assume you are using the latest software versions with iLok. Which OS is that?

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, Jun 27 2022 08:41
by Mrole
Joined on Mon, May 01 2017, Posts 3

Hello, 

Thanks Paul for your quick reply. 

We are using win 10, cubase 11 and 12, with ilok ( everything up to date).

Here's my vsl and Cubase templates : 

https://drive.google.com/file/d/12cdHH8Fy_6nuODIOOGKGqk2D5E130dFc/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1L6OzzpDwMPHhl1HNtpC9f6Fd8JZ902gg/view?usp=sharing

I also sent a message to the support.

Have a great day

Best 

Ole

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.