Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
2 Pages<12
Posted on Thu, Apr 07 2022 22:58
by dbudde
Joined on Sun, Mar 02 2003, Seattle,WA USA, Posts 476

Originally Posted by: civilization 3 Go to Quoted Post

 MIRacle is different and won't load, it's missing things, like Synchron

See this thread:

https://www.vsl.co.at/community/posts/t58664-Question-about-the-new-MIRacle-update

Posted on Thu, Apr 07 2022 23:22
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1942

There are a lot of problems here. A channel with Kontakt 6.7.1 explodes upon connection, it's not the instance of Kontakt, I have no idea past that. It sticks on maximum volume and there's no help for it. I'm having to rebuild the whole thing with a lot of screenshots, because deleting this channel loses its automation completely.

MacBookPro 18,3
Apple M1 Pro: 2.3 GHz 8-core i9

Mac OS 12.3.1
VE Pro 7.1298, Nuendo 11.0.41
Posted on Thu, Apr 07 2022 23:24
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1942

Originally Posted by: dbudde Go to Quoted Post

Originally Posted by: civilization 3 Go to Quoted Post

 MIRacle is different and won't load, it's missing things, like Synchron

See this thread:

https://www.vsl.co.at/community/posts/t58664-Question-about-the-new-MIRacle-update

well that just verifies what I'm experiencing.

this is miserable

MacBookPro 18,3
Apple M1 Pro: 2.3 GHz 8-core i9

Mac OS 12.3.1
VE Pro 7.1298, Nuendo 11.0.41
Posted on Thu, Apr 07 2022 23:26
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1942

everything has gone from a very fast response to sluggish and horrible with a lot of spinning beach ball and instability

MacBookPro 18,3
Apple M1 Pro: 2.3 GHz 8-core i9

Mac OS 12.3.1
VE Pro 7.1298, Nuendo 11.0.41
Posted on Fri, Apr 08 2022 03:34
by civilization 3
Joined on Sat, May 16 2009, SF Bay Area, Posts 1942

I assumed wrongly that the thing knew what it was talking about with server project invalid and wasted my entire day chasing it rebuilding. Everything was working so well. Now Nuendo crashes whenever I connect to instance 3.

Definitely not corrupt project file, at least. Nuendo doesn't like something about this it had no problem at all with before.

MacBookPro 18,3
Apple M1 Pro: 2.3 GHz 8-core i9

Mac OS 12.3.1
VE Pro 7.1298, Nuendo 11.0.41
Posted on Tue, May 31 2022 03:00
by sal1969
Joined on Sun, Oct 24 2021, Posts 8

Hope this helps somebody:

After transitioning to iLok and updating VE Pro from 7.0.1120 to 7.1.1298, I was unable to open any of my VESP64 project files, and unable to import a single instance from any of those project to a new project. Tried everything suggested on various posts uninstalled/reinstalled around a dozen combinations of old/new versions of VE Pro 7, manually and via Vienna Assistant. None of it worked, just kept getting the dreaded "instance invalid" messages. For no logical reason whatsoever I decided to open the eLicenser Control Center on my server computer and check for updates. As soon as I updated eLicenser Control Center from v 6.11 to v6.12.8.3308, I was able to open every single project/instance!

So if anyone is having issues with invalid VE Pro 7 projects/instances after migrating to iLok, try updating eLicenser Control Center to the latest version (currently v6.12.8.3308) and see if it works for you too. Make sure you have the eLicenser dongle connected to your server computer when you try to open the FIRST project created in VE Pro 7.0.1120. I removed the dongle once I was able to open the first project, and was able to open all my other projects (each around 15-20 instances, with each instance having 10-16 instruments, i.e. not exactly small projects) without the dongle connected.

iMac 27" 2015 i7 (macOS 10.14.6), Logic Pro X 10.5.1
Mac mini 2018 i7 (macOS 10.14.6), VE Pro 7.1406
Posted on Tue, Jun 07 2022 13:30
by RJJ
Joined on Tue, Jan 13 2009, Posts 1

Thanks sal1969! Updateing elicencer was the one step I was missing.

Posted on Thu, Jan 05 2023 15:45
by Marcusmax
Joined on Mon, Apr 30 2012, Dublin, Ireland, Posts 55

Just tried this with same problem. Didn’t work for me unfortunately. 

Master: Mac Mini 2.0 GHz i7, 16 GB RAM, 2x 500 GB internal HD's. PC Slave: 3.4 GHz i7, 32 GB RAM, Logic Pro X 10.4.8, VEPro 7, EW Hollywood Orchestra Gold and Symphonic Orchestra Platinum, VSL Epic Orchestra 2.0, BBO and multiple other libraries.
Posted on Thu, Jan 05 2023 17:01
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13624

HI marcusmax, 

Please get in touch with , with a detailed description of your troubles. 

You can easily create a support file that you can send to us, in the Vienna Assistant's Main Menu

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Thu, Jan 05 2023 20:17
by Marcusmax
Joined on Mon, Apr 30 2012, Dublin, Ireland, Posts 55

Hi Paul

I did just reply to Andreas' post in my own thread via an email to support. I hope that will suffice but let me know if not and I will create that support file.

Thanks,

Mark

Master: Mac Mini 2.0 GHz i7, 16 GB RAM, 2x 500 GB internal HD's. PC Slave: 3.4 GHz i7, 32 GB RAM, Logic Pro X 10.4.8, VEPro 7, EW Hollywood Orchestra Gold and Symphonic Orchestra Platinum, VSL Epic Orchestra 2.0, BBO and multiple other libraries.
2 Pages<12
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.