Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
MIDIoverLAN & Logic?
Last post Wed, Nov 01 2006 by Fontenette, 22 replies.
Options
Go to last post
2 Pages<12
Posted on Wed, Nov 01 2006 23:19
by Fontenette
Joined on Wed, May 31 2006, Omni Present, Posts 59
Nick, I got it. All I have to do is Option-Click each output on the Physical Input object (Click & Ports) and assign them to the respective audio instrument sequentially. I am now ready to write some music. Finally. Big Smile

Thanks all for responding. Now if I can just finish this film.
Logic Pro 7.2.3
Mac Pro 3.3 Quad-Core Processor, 12GB RAM
Mac Pro 3.0 Dual-Core, 8GB RAM
Posted on Wed, Nov 01 2006 23:29
by Fontenette
Joined on Wed, May 31 2006, Omni Present, Posts 59
I'm getting ahead of myself. I still have the audio routing issue. Digi's 192 I/O is connected to my main DAW and Apogee's Rosetta 200 connected to my Slave. For now, I have both connected to an analog mixer (Mackie Onyx 1640) so I monitoring is no problem; I mean to say, I can still work while I sus-out this bump in the road.

Any ideas how I can deal with this in an efficient way? I have every kind of connecting cable there is for these machines. Ideally, I'd like to stay digital, and if I can rig up a clever system, all the better.

Thanks for your suggestions.
Logic Pro 7.2.3
Mac Pro 3.3 Quad-Core Processor, 12GB RAM
Mac Pro 3.0 Dual-Core, 8GB RAM
2 Pages<12
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.