Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Vienna Ensemble Pro not Disconnecting
Last post Wed, Jun 09 2010 by feeserface, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Jun 08 2010 19:08
by feeserface
Joined on Sat, Dec 29 2007, Los Angeles, Posts 71

Hey all, I'm running VEPro v4.4686 on a bunch of slaves and controlling with Cubase.  Sometimes, and I haven't figured out how to recreate it yet, when I quit out of cubase there are still instances of VE open on the other box that say "connected [and the name of the main computer]"  this wreaks havoc when I try to open a project again.  There also seems no way to disconnect or remove the instance without quitting out of the VEpro Server.

All the best

F

Talking about music is like dancing about architecture.
-- Steve Martin
Posted on Tue, Jun 08 2010 19:48
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

I think your first port of call is to use a more recent version of the software. Also make sure that the same version is on all your computers.

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Wed, Jun 09 2010 22:42
by feeserface
Joined on Sat, Dec 29 2007, Los Angeles, Posts 71

Did that.  Still have the same problem and one more to boot.  Now All my instances of VE on the host computer simultaneously disconnect and when I go to reconnect the saved instances on the remotes don't show.   When I look at the remote computers the VE container tells me they're still connected.

B

PS- I'm running 4.5436 on all of them now.

Talking about music is like dancing about architecture.
-- Steve Martin
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.