Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEP6.0.15224 crashes during connection in SONAR Platinum
Last post Fri, Aug 19 2016 by T.K., 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Aug 19 2016 07:12
by T.K.
Joined on Sat, Oct 16 2010, Japan, Posts 11
  • VEP6 freezes at the time of a connection start.
  • or
  • VEP6 stops at 29% while loading Template.
  • VEP5 is no problem.
  • Do you have any solutions?
T.K.
Win10Pro(64bit) Xeon-X5670 @2.93Ghz(2Processo) 48GBRAM
CakeWalk(by BandLab)
MIRPro/SUITEPro/VEP6/VIP
Posted on Fri, Aug 19 2016 07:35
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 11054

HI T.K., 

Thanks for reporting. 

Does this also happen when you load a *.vesp file (previously *.mframe file)? 

Please send the project as a zip file to , we will take a look (also with VE PRO 5). 

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Fri, Aug 19 2016 08:18
by T.K.
Joined on Sat, Oct 16 2010, Japan, Posts 11

I'm sorry.

The template is a template of the SONAR not VEP.

I didn't explain well enough.

 

and

Because I can't use VER6, it goes back up in VER5.

I can't check it.

T.K.
Win10Pro(64bit) Xeon-X5670 @2.93Ghz(2Processo) 48GBRAM
CakeWalk(by BandLab)
MIRPro/SUITEPro/VEP6/VIP
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.