Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[SOLVED] Vienna Instruments Does Not Load Sample
Last post Sat, Oct 29 2016 by rlw, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Oct 29 2016 06:18
by rlw
Joined on Fri, Jan 02 2015, Posts 7

I updated Vienna Ensemble Pro 6 today on slave machines and Windows 10 also updated.   Now Vienna Instruments Pro nor Vienna Instruments will load the samples. All Cells are read.  There was a Vienna Crash today. and I have attached the DMP Files review.

File Attachment(s):
20161028-165943706-15415.zip (71kb) downloaded 2 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Rodney L Wilson
Posted on Sat, Oct 29 2016 06:59
by rlw
Joined on Fri, Jan 02 2015, Posts 7

Problem solved.  This was my error.   There were 2 crashes of VE Pro 6 in the slave machine when the Master with Logic Pro X loaded on the Mac Master computer.   After the update of VE Pro 6 today, It now seems that I must bring the Master project machine up first or else VE Pro 6 on the slave machine will crash.  

In the the debugging process I mixed up my Vienna Keys between the machines.   The VSL samples on the Slave PC would not load because I had switched my Vienna Keys incorrectly during the testing and debugging process.  

 

  

Rodney L Wilson
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.