Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Options
Go to last post
Posted on Wed, Sep 03 2008 20:22
by vtimmerm
Joined on Thu, Mar 15 2007, Netherlands, Posts 33

Hi,

I just downloaded a demo license using the Syncrosoft License Control center. (latest version, by the way). Under the section "Collection Demo" I see the license with an expiration date of 03.10.2008.

I downloaded ViennaEnsembleWIN-3.0-3232.exe from the website and installed it. However, when I try to run the standalone player or try to start the Vienna Ensemble service, it says that "there are no valid licenses to run this software".

Did I do something wrong?

Thanks,

Vincent

Posted on Wed, Sep 03 2008 20:29
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608

Are you using the latest LCC?

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Sat, Sep 06 2008 11:29
by vtimmerm
Joined on Thu, Mar 15 2007, Netherlands, Posts 33

Yep, as I said in my post.  Smile Or well, it was the latest version a week ago, anyway. I'm using version 5.4.8.11.

Thanks.

Posted on Sat, Sep 06 2008 12:05
by Jay Weigel
Joined on Fri, May 06 2005, New Orleans, Posts 108
I encounter this problem from time to time on my MAC. WHat I need to do is open the "Activity Monitor" and force quit the vsl daemon, unplug and re-plug my dongle. Then all works fine. I am not sure how to accomplish this on the PC however.

Jay
Posted on Sat, Sep 06 2008 12:21
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608
vtimmerm wrote:

Yep, as I said in my post.  Smile Or well, it was the latest version a week ago, anyway. I'm using version 5.4.8.11.

Thanks.

I know you said that, but it doesn't mean that it's true. Wink Sometimes when you install newer versions of software it leaves things behind of the old version. The only way to be sure is to uninstall the LCC software, re-boot and then make sure that you manually delete any extra bits left behind in the registry. Then re-boot again, install the new LCC.


DG

document.write( '<'+'a'+' '+'h'+'r'+'e'+'f'+'='+'"'+'&'+'#'+'1'+'0'+'9'+';'+'&'+'#'+'9'+'7'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'5'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'8'+';'+ '&'+'#'+'1'+'1'+'6'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'1'+';'+'&'+'#'+'5'+'8'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'6'+'8'+';'+ '&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'2'+';'+'&'+'#'+'4'+'8'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'5'+'3'+';'+'&'+'#'+ '3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'1'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'2'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+ ';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+'&'+'#'+'5'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'7'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+ '#'+'5'+'0'+';'+'&'+'#'+'6'+'9'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'5'+'1'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+ '4'+';'+'&'+'#'+'7'+'0'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'0'+';'+'&'+'#'+'6'+'9'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'5'+';'+ '&'+'#'+'5'+'3'+';'+'&'+'#'+'3'+'7'+';'+'&'+'#'+'5'+'4'+';'+'&'+'#'+'6'+'6'+';'+'"'+'>'+'&'+'#'+'1'+'0'+'9'+';'+'&'+'#'+'6'+'4'+ ';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'1'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'5'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'6'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'4'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'1'+';'+'&'+ '#'+'4'+'6'+';'+'&'+'#'+'9'+'9'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'1'+';'+'&'+'#'+'4'+'6'+';'+'&'+'#'+'1'+'1'+'7'+';'+'&'+'#'+'1'+'0'+'7'+';'+ '<'+'/'+'a'+'>'); ">
Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
Posted on Sat, Sep 06 2008 13:09
by vtimmerm
Joined on Thu, Mar 15 2007, Netherlands, Posts 33

I see. However, in this case it was a fresh install. Never had another version of it running.

It seems that Jay had the right answer. I unplugged my Vienna key and put it back in and now it works.

Thanks all.

Vince

Posted on Fri, Sep 12 2008 12:14
by vtimmerm
Joined on Thu, Mar 15 2007, Netherlands, Posts 33

However, it seems I have to keep doing this about every time I start my PC. Strange. And annoying.Huh?

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.